Shakira comença la nova gira aquest 3 de juny de "El Dorado World Tour"

31.05.2018 / Notícia


Després de superar els greus problemes d'afonia Shakira iniciarà la seva nova gira de El Dorado World Tour a Alemanya el pròxim 3 de juny i arribarà a Espanya a finals d'aquest més. La primera parada serà a Bilbao, però també té previst actuar a Barcelona, Madrid i A Coruña. Y després de l'estiu Shakira portarà la seva música cap a Amèrica Llatina a partir de l'octubre on actuarà a ciutats mexicanes com Guadalajara i Monterrey, a més d'altres com Argentina, Brasil, Chile, Equador i República Dominicana, on tancarà la seva gira a la capital colombiana el 3 de novembre.


El malson de Shakira va començar al novembre, quan acabava de celebrar el seu 41è aniversari i una afonia la va obligar a suspendre l'estrena de la seva gira de El Dorado World Tour. El problema va desencadenar una hemorràgia a les cordes vocals i, un mes després, va haver de cancel·lar la seva gira mundial.


Actualment sembla ser que els problemes de veu de Shakira son cosa del passat i la cantant de Barranquilla està impacient per tornar als escenaris amb la seva particular veu i fer feliços a més de 47 milions de seguidors/es que té amb la seva nova gira.