Malú presenta el seu nou disc "Oxígeno"

03.07.2018 / Novetat


 


Malú ha anunciat que el pròxim mes de setembre es posarà a la venta el seu esperat nou àlbum d'estudi, titulat "Oxígeno", del que ja coneixem els singles ‘Invisible‘ i ‘Ciudad de papel’. Aquest serà el successor del seu disc anterior ‘Caos‘, que es va posar a la venta fa ja tres anys.


L'àlbum estarà format per els següents temes:


1. Invisible
2. Ciudad de papel
3. Contradicción
4. Amor enemigo
5. Oye
6. Llueve alegría
7. Lejos de ti
8. Todos los secretos
9. Desprevenida
10. Cuerpo a cuerpo
11. Cantaré


Aquest pròxim àlbum d'estudi vindrà acompanyat d'una gira pels grans recintes espanyols, que arrencarà a Màlaga el 19 d'octubre i a continuació actuarà a ciutats com Múrcia, Barcelona, València, Bilbao, Zaragoza, A Coruña, Sevilla o Madrid. 


Així ha presentat la cantant la seva nova gira: “El oxígeno siempre está a nuestro alrededor, aunque a veces sintamos que nos falta. Es esencial para vivir. Como vosotros lo sois para mí… 
He tardado, necesitaba nutrirme de ese Oxígeno vital, peró ya está aquí, para vosotros, para que disfrutemos, para que sigamos soñando juntos…”.


La venta general d'entradas començarà el dijous 10 de maig a les 11:00h a través de maluweb.com, Livenation.es, Ticketmaster.es i Red Tickemaster.


Els fans tindràn accés a una preventa especial disponible des del dia 9 de maig a les 10:00h fins el dia 10 de maig a les 10h.