Luis Fonsi i Stefflon Don presenten el nou single "Calypso"

19.06.2018 / Novetat


Després de triomfar internacionalment amb els temes ‘Despacito’ i ‘Échame la culpa‘ juntament amb Demi Lovato, Luis Fonsi ha decidit repetir la mateixa fórmula i ja compta amb un nou single per aquest estiu.


L’artista i compositor porto-riqueny acaba de publicar el tema ‘Calypso’, en el que ha comptat amb la col·laboració de la rabera Stefflon Don. La cançó ha sigut composada per Luis Fonsi, Dyo, Mauricio Rengifo, Andrés Torres, Stefflon Don i produïda pels dos guardonats Andrés Torres i Mauricio Rengifo.


Segons la nota de premsa de Universal Music: “Els primers acords de Calypso et transporten immediatament a un viatge estiuenc on la diversió i el ball t’esperen. Les veus de Fonsi i Stefflon Don són la combinació perfecta per la mescla dels diferents gèneres fusionats en el tema. Començant pels ritmes caribenys i tropicals fins el pop llatí i el rap.”


I això és el que ha comentat Fonsi sobre el seu nou tema: “Tenia moltes ganes de llançar aquest tema, per com em fa sentir cada vegada que l’escolto. Per mi Calypso és diversió, colors, vibració caribenya i ambient de platja. En resum, alguna cosa que t’inspira a pasar-ho molt bé.” Va expressar Fonsi. “Té un ritme fresc, com el d'una illa, i juga amb tres idiomes, l’espanyol, l’anglès i fins i tot una mica de francès. A l’hora de gravar, vaig voler incloure-hi una veu femenina que li donés aquell toc especial i, Stefflon Don, va fer una feina implecable. Ja que té aquell accent britànic però a la vegada aquell sabor jamaicà i el resultat és increïble. És summament talentosa i una gran artista.”


El single Calypso ve acompanyat de un colorit videoclip dirigit poe Carlos Pérez, qui ja va ser responsable també dels dos últims èxits de Fonsi. El vídeo es va rodar a la Illa Palominito de Puerto Rico.