Ja tenim aquí la nova cançó d'Estrella Damm!

11.06.2018 / Novetat


Avui s'ha estrenat l'esperat anunci d'Estrella Damm que, amb la seva dècima campanya Mediterràniament, ens dóna la benvinguda a l'estiu, si el temps ho permet. Els protagonistes d'aquesta temporada son Michelle Jenner i Oriol Pla, que s'han posat a les ordres del director Dani de la Torre per poder rodar aquest curt de 12 minuts. Formentera torna a ser aquest any l'idíl·lic escenari on es desenvolupa la història de l'Àlex i Júlia, en la qual la música es converteix també en protagonista.


L'anunci d'Estrella Damm recupera als suecs Billie the vision and the dancers amb el seu tema Summercat rendint atribut, d'aquesta manera, a la primer campanya de cervesa.


Però els feedbacks a campanyes anteriors no acaben aquí. En el curtmetratge, amb unes imatges fresques i relaxants de Formentera, tornen a aparèixer les cançons que han posat el ritme a l'estiu després de sortir en els anuncis d'Estrella Damm. Algunes d'elles són Applejack (The triangles, 2010), If you wanna (The vaccines, 2014) o Fantastic shine (Love of Lesbian, 2013). I per suposat, la que es la cançó d'aquest any: The place to stay, composada per Toni M. Mir i interpretada per els mateixos Jenner i Pla.


La versió completa del curt s' Àlex i Júlia està disponible des d'avui a https://www.estrelladamm.com/