Espectacular Bruno Mars a l'Estadi Olímpic de Barcelona!

27.06.2018 / Noticia


 


Pocs són els metres que separen el Palau Sant Jordi de l’Estadi Olímpic de Montjuïc, però molt menys els artistes que són capaços de omplir ambdós recintes el mateix any y amb el mateix disc sota el braç. Un d’ells és Bruno Mars, un dels ídols pop i funk que millor sap treballar la fórmula de la felicitat musical gràcies al dinamisme dels seus muntatges, les elaborades coreografies i unes cançons enganxoses que conviuen amb pirotècnia espectacular per donar sentit a un show en el qual l’artista es diverteix i fa que en gaudeixi el públic.


L’artista hawaià ha estat aquest dimecres dia 20 de juny al temple olímpic barcelonès pràcticament ple amb més de 53.000 persones per presentar la segona part de la seva gira mundial ‘24K Magic’ en el qual la posada en escena i la qualitat vocal en son els protagonistes. I és que si alguna cosa sap fer bé Bruno Mars, a part de ser coreògraf i productor musical, és treballar el concepte d’espectacle.


Amb mitja hora de retràs va sortir Mars a l’escenari de l’Estadi Olímpic juntament amb la seva banda de sis músics i amb els primers focs artificials al cel de Barcelona va començar l’espectacle amb “Finesse” com a primera cançó. Amb el seu característic look esportiu, la seva gorra inseparable i la cadena d’or, el hawaià va executar la primera part del show dedicat als temes del seu nou disc, amb “Treasure” com a única cançó nostàlgica inicial.


Temes com ‘24K Magic’, ‘Perm’, ‘Calling All My Lovies’ (amb el que s’ha marcat un solo de guitarra elèctrica), ‘Chunky’, ‘That’s What I Like’ o ‘Versace on the Floor’ (que ser la primera gran encesa de llums a l’Estadi).


Per la segona part del show, Bruno Mars no ha escatimat artilleria. Començant amb reflexes dels anys setanta amb la cançó ‘Marry You’ amb la que també s’ha lluït amb la seva guitarra elèctrica o en ‘Runaway Baby’ en la qual l’ha precedit un solo de bateria i amb la que, en la part final, s’ha atrevit a ballar sense música en un ‘fade out’ amb explosió final de llum i energia. I després de la tempesta, la calma en forma de balada amb ‘When I Was Your Man’ amb un recinte completament il·luminat amb la llum dels movils.


I per últim Mars, després d’un canvi de vestuari, ha brindat el públic una de les seves reconegudes cancons: ‘Locked Out Of Heaven’ (amb confeti i focs artificials) i un ‘Just The Way You Are’ que va significar el seu primer gran èxit con a cantant fa vuit anys. I per despedir-se de Barcelona, va cantar un tema convertit en himne en les pistes de ball: ‘Uptown Funk’.