Diada Jove SVM 12 d'agost

01.08.2018 / Esdeveniment


En motiu de la festa Major de Sant Vicenç de Montalt l'Ajuntament i l'Àrea de Joventut ha organitzat la Diada Jove el pròxim diumenge 12 d'agost de 2018. Grup Feeling som els encarregats d'organitzar aquesta festa per 4rt any consecutiu. Festa amb molt bona acollida per a infants, joves i famílies on cada any hi ha més participació. Es tracta d'una jornada plena d'activitats on es podrà jugar, ballar, cantar i passar-ho bé al pàrquing del Parc dels Germans Gabrielistes.


La festa començarà a les 10:30h fins les 13:30h del migdia i a la tarda reobrirà de 17:00h i es donarà per acabada a les 20:00h del vespre. Al matí es portaran a terme les temàtiques Saltimbanqui i Splash, on hi haurà castells inflables i jocs d'aigua per gaudir i fer passar la calor. I a la tarda i haurà la popular Holi Fest amb el DJ Kevnsuas per a poder ballar sense parar i omplir de color l'ambient!


A la festa hi haurà servei de bar, venta de pols Holi i marxandatge del Grup Feeling. L'entrada és GRATUÏTA per tothom.


Durant la Diada Jove es farà un concurs, es tractarà d'un sorteig a través de la xarxa social Instagram, on els participants tindran la oportunitat de guanyar paquets de pols Holi i samarretes del Holi Fest, on se'n donaran més detalls el dia de la festa.


Vine i gaudeix de la Diada Jove a SVM! Una batalla de diversió, amb pols de colors, aigua, música, sorpreses i, sobretot, molt bon ambient amb activitats per a totes les edats!


Us hi esperem!