Canet Rock penja el cartell d'entrades exhaurides!

04.06.2018 / Notícia

A gairebé 2 mesos de la celebració de CanetRock 2018, el festival ha penjat el cartell de Sold Out! S'han exhaurit el total de l'aforament amb 23.000 entrades venudes. Han estat 5 anys de creixement i consolidació d'aquest festival i punt de trobada de la música que se celebra als Països Catalans. Aquest any Canetrock 2018 tindrà lloc el dia 7 de juliol a Canet de Mar.


En aquesta cinquena edició del festival es comptarà amb la presència dels grups com Macaco, La Raíz, Els Catarres, Els Amics de les Arts, Txarango, Animal, Zoo, Doctor Prats, Sense Sal, La Sra. Tomasa, Pupil·les, Miquel del Roig i els Dj's Ernest Codina i PD Busquets.


El Pla de la Sala acollirà el mític festival amb el mar com a teló de fons i obrirà les seves portes a les 16h i, a partir de les 18h, oferirà un sol escenari amb música ininterrompuda i en directe fins les 6 de la matinada.


Per millorar l'accés i l'experiència, enguany, Canetrock habilitarà més passarel·les d'entrada i més personal de control, amb l'objectiu d'aconseguir una millor gestió de les cues. De nou, el festival treballa per assegurar la qualitat dels serveis complementaris de restauració, seguretat i transport que s'ofereixen per tal de rebre el públic en les millors condicions. Per exemple, en aquesta edició, l'oferta gastronòmica s'amplia a una vintena de food trucks, que oferiran especialitats de cuines de tot el món, així com oferta per a celíacs, vegans i vegeterians.